Voksen Sex

Moelv erotisk novelle Odda mann søker kvinne..

Category: Kåte småjenter Stjørdalshalsen


Utflod hos barn underpupp

Jeg merker at datteren min har hatt en utflod som lukter vondt de siste dagene. Lurer på om hun har fått sopp i underlivet sitt. Jeg har behandlet. Utfloden ser forsåvidt relativt normal ut, dog ganske gul. En har jo hørt om tilfeller da barn har puttet småting inn i div kroppsåpninger under. Legen sa at det var ikke normalt at så små jenter har utflod, men vi ble jo Det er vanligere hos barn at enkelte forskjølelsesbakterier kan spre.

Utflod hos barn underpupp - Odda kvinner

Helse og juss Lene Frykman Trygd, forsikring, erstatning, yrkesskade og pasientskade. Spør en av våre leger og eksperter. Har en babygutt på 4 mnd som får 3 ml tran hver dag.

Porsgrunn bdsm: Utflod hos barn underpupp

Utflod hos barn underpupp Skrevet Desember 2, Kjønnssykdommer Johannes Thorvaldsen Alt om sykdommer som smitter seksuelt. Dette er balantitt - «utflod» hos gutter:. Prøv i det minste på et annet sted enn underlivet først, men det er mulig at om det er sopp at hun vil få et eller annet middel som tas oralt, som foreksempel Diflucan. Atopisk eksem hos barn.
JENTER NAKEN SNAPCHAT JENTERRGE Knulle i kveld mastrubering
Fantasier gammel dame po 546
Lespiske unge ogx 522
Dele bilder bollefitte 11
Får små barn det? Utflod altså. Greia er at min 3, snart 4 åring i det siste har hatt hvit/gule striper i trusene sine. Skifter truse hver morgen og. Utfloden ser forsåvidt relativt normal ut, dog ganske gul. En har jo hørt om tilfeller da barn har puttet småting inn i div kroppsåpninger under. Jeg merker at datteren min har hatt en utflod som lukter vondt de siste dagene. Lurer på om hun har fått sopp i underlivet sitt. Jeg har behandlet.


0 thoughts on “Utflod hos barn underpupp”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*