Voksen Sex

Moelv erotisk novelle Odda mann søker kvinne..

Category: Kåte småjenter Stjørdalshalsen


Norske nakenbilder påt gravid vondt øverst i magen

Når jeg drikker alkohol, får jeg veldig vondt i magen. Blir ikke spesielt fyllesyk ( vondt i hodet osv.), men har problemer med mye luft, generelt mageknip og løs. Jeg har ei venninne som er 30 uker på vei, hun sliter veldig med smerter øverst i magen! [8|] Lurer veldig på hva dette kan være, og jeg er så. Vondt i magen KAN skyldes en infeksjon, for eksempel klamydia, men det behøver ikke være det. Noen kan få litt ubehag i mangen hvis gutten støter for langt. Hei, jeg går rundt og lurer på om jeg kan være gravid, jeg snakket med typen min om det men vi kunne ikke komme på hvordan eller når det kunne vært at det. Er akkurat som press/trykkvondt øverst, inne i magen, ikke ytterst i huden. Eller kun hysterisk overanalyserende gravid?:) og da kan jeg få vondt helt øverst i magen og blir gjerne kvalm og kaster opp. Norsk (Standard). vondt øverst i magen.. - 3. trimester - Foreldreforum. Jeg har ei venninne som er 30 uker på vei, hun sliter veldig med smerter øverst i magen! [8|] Lurer veldig på hva dette kan være, og jeg er så.

Norske nakenbilder påt gravid vondt øverst i magen - Vadsø dildo

Han fortalte oss at det kun var konen hans som ville tjene pengene til familien, og at det ble deres felles konto fremover. Han er intelligent, snill og kjempemorsom. Det aller beste hadde nok vært om du en kveld f. Det glemte jeg å skrive! Det hele har blitt en ond sirkel. Jeg vil ikke at folk skal vite at jeg har problemer jeg og. Det har betydd mye!


0 thoughts on “Norske nakenbilder påt gravid vondt øverst i magen”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*