Voksen Sex

Moelv erotisk novelle Odda mann søker kvinne..

Category: Kåte småjenter Stjørdalshalsen


Lrosa utflod naken forum

lrosa utflod naken forum

Jeg hadde på tirsdag skikkeli kramper i magen og har etter det bare ventet på at jeg skulle begynne å blø Og i går kveld kom det rosa på. Dette gikk over til hvit utflod /lotion/cottage cheese (alt luktfritt og ingen kløe) Men den , altså fredag fikk jeg en litt blødning (rosa utflod. Jeg har googlet en del nå - og funnet mange forskjellige opplysninger om graviditet, sex og lys, lys, lys rosa /brun utflod etter sex. Hadde en  Blødning uke 10. Jeg hadde på tirsdag skikkeli kramper i magen og har etter det bare ventet på at jeg skulle begynne å blø Og i går kveld kom det rosa på. Rosa utflod i uke 12 Hei! Jeg er gravid i uke 12, snart uke 13, og i mårrest da jeg gikk på do rett etter at jeg stod opp så kom det endel lyserosa. Begynte å blø etter samleie vi hadde i natt [&:] Første jeg så var litt svak rosa utflod på morgenen i dag, men utpå ettermiddagen ble det mer.

Lrosa utflod naken forum - Lillestrøm

Rosa utflod kommer av at det er bittelitt blod i den. Skrevet Desember 1, Jeg hadde flere langvarige blødningsperioder med mer mengde - og det varte gjerne ei uke alltid etter sex, men kunne gjerne skje først mange timer etter.

Videos

Lenny Kravitz - The Chamber (Explicit) lrosa utflod naken forum


0 thoughts on “Lrosa utflod naken forum”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*