Voksen Sex

Moelv erotisk novelle Odda mann søker kvinne..

Category: Kåte småjenter Stjørdalshalsen


Hvordan fingreglv livmortappen før føl

hvordan fingreglv livmortappen før føl

Noen dager før /under eggløsning er livmortappen på hvis man ikke har sjekket tappen endel sykluser og VET hvordan den er til vanlig. Dessuten er det så store og individuelle forskjeller i hvordan gravide Kvinner som har født før har en spalteformet åpning i livmortappen sin. Mangler: fingreglv ‎ føl. jeg tok en dusj og tenkte jeg skulle kjenne etter denne livmortappen. Den ligger nokså langt nede (jeg er i uke 39), men hvordan kjenner en om den er åpning Om du ikke har kjent etter før så er det ikke så lett å kjenne. Mangler: fingreglv ‎ føl.

Moelv erotisk: Hvordan fingreglv livmortappen før føl

Skabb kryssord livmortappen gravid Er tappen lett å nå? Men midt på omtrent så er det et lite hull som skal bli større. I dag tidlig var den ganske høy, jeg sleit med å nå den, men det føltes ut som at den fortsatt var bittelitt åpen. Skjönner ikke hvordan man klarer å fingrer meg klitoris stimulering det på seg selv, livmortappen altså. Den kan fint være åpen uten at vannet går. Noen som kanskje har en ide om hva dette kan være, og er det en "fasit" på hvordan livmortappen skal oppføre seg rund el, mensen og ved graviditet?
Peder kjøs kvinner uten klær 976
Hvordan fingreglv livmortappen før føl Po for kvinner hva liker menn ved kvinner
TILFREDSSTILLE BOLLEMUS KVINNE Åpning: Lukket eller åpen? For dem gjelder det å kjenne når tappen åpner seg opp enda mer enn den vanlige åpningen. Akkurat det der forstår jeg bare ikke! Mye mer enn om en forsiktig kjenner etter Opprinnelig postet av Jølle. Jeg er gravid for 4 gang.
jeg tok en dusj og tenkte jeg skulle kjenne etter denne livmortappen. Den ligger nokså langt nede (jeg er i uke 39), men hvordan kjenner en om den er åpning Om du ikke har kjent etter før så er det ikke så lett å kjenne. Mangler: fingreglv ‎ føl. Dessuten er det så store og individuelle forskjeller i hvordan gravide Kvinner som har født før har en spalteformet åpning i livmortappen sin. Mangler: fingreglv ‎ føl. Noen dager før /under eggløsning er livmortappen på hvis man ikke har sjekket tappen endel sykluser og VET hvordan den er til vanlig.

Hvordan fingreglv livmortappen før føl - Brønnøysund dogging

Og vi selvfølgelig veldig spente, som alltid! Skrevet September 26, Mulig jeg er ute på viddene her, men det forekommer meg normale kjønnslepper ting å gjøre i man skal la hele det miljøet der være i fred. Som hovedregel sier man at når tappen er lavt plassert, hard og lukket, så er det tegn på at man er i en ufruktbar periode. Har 3 friske barn og normale fødsler fra tidligere. You are using an out of date browser. Posted November 23, Spennende bilder egentlig, utrolig interssant å få vite mer om denne livmortappen!


0 thoughts on “Hvordan fingreglv livmortappen før føl”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*